Ankara Rhino Kursu Mimari & Ürün Tasarım & Game Asset Tasarımı
Rhino Kursu Hafta içi hafta sonu ve esnek eğitim saatleri ile ve Rhino ile Modelleme Örnek çizimler ile konu anlatımı
[contact-form-7 id=”4319″ title=”Contact form 1″] | Online Dersler Fiyatlar Diğer Eğitimler Ofis & Eğitim Yeri Fotoğrafları Hakkımızda Eğitimen CV’si Şirketimizin Diğer Hizmetleri Günlük Yazılarımız Çalışmalarımız Youtube’da Videolarımız İnstagram Adresimiz Şirketimizin Diğer Sitesi |
Rhino Kursu Ankara
Ankara Rhino kursu sıfırdan başlayarak modelleme, kaplama, ışıklandırma ve render konularını kapsamaktadır. Rhino fiyatı oldukça uygun olup, çalışmaya başladıktan hemen sonra geri kazanmış oluyorsunuz.
Rhino eğitim kursumuz, konuları Rhino’un iç tasarım uygulamanıza nasıl yardımcı olabileceğini, TV prodüksiyon becerilerinizi geliştirmenize veya yeni bir video oyunu oluşturmanıza nasıl yardımcı olabileceğini öğrenin.
Rhino nedir?
Rhinoceros 5 – Tasarımcılar ve Mimarlar için Modelleme Araçları
Rhinoceros® veya Rhino®, 1998’deki ilk yayınından bu yana tasarımcılar ve mimarlar için standart 3D modelleme araçlarından biri haline geldi.
Taslak, çizim, fiziksel model, tarama verileri veya yalnızca bir fikir ile başlayın —Roino, tasarımlarınızı işleme, animasyon, çizim, mühendislik, analiz ve üretim veya inşaat için hazır şekilde doğru şekilde modellemek ve belgelemek için araçlar sağlar.
Rhino, NURBS eğrilerini, yüzeyleri ve katıları karmaşıklık, derece veya boyut sınırlaması olmaksızın oluşturabilir, düzenleyebilir, analiz edebilir, belgeleyebilir, render edebilir, canlandırabilir ve çevirebilir. Rhino ayrıca çokgen kafesleri ve nokta bulutlarını da destekler. Doğruluğu ve esnekliği, öğrencilerin “CAD” öğrenme konusunda çok fazla zaman harcamak zorunda kalmadan fikirlerini keşfetmelerini ve inşa etmelerini mümkün kılar.
Ayrıca, Rhino‘da oluşturulan herhangi bir geometri, lazer kesicilere, freze makinelerine veya 3D yazıcılara ihraç edilebilir ve bu Rhino’yu çokgenlere dayanan genel 3B modelleme araçlarından farklı kılan şeydir, burada mükemmel görüntüler yaratabilirsiniz, ancak hassas üretim yapamazsınız.
Rhino’nun açık mimarisi, Rhino’yu bir geliştirme platformu olarak kullanmaya izin verir: bir C ++ SDK ve bir dizi komut dosyası yöntemi (RhinoScript), herhangi bir uzmanlık seviyesindeki programcıların Rhino’yu özelleştirmelerine ve otomatikleştirmelerine olanak tanır ve yeteneklerini genişletir. Bugün, Rhino için yuvalama, arazi oluşturma, parametrik mimari, render, animasyon, CAM, alt bölüm modelleme, takı, kalıp tasarımı vb. Için düzinelerce ticari eklenti bulunmaktadır.
300.000’den fazla ticari kullanıcı ve 10.000’den fazla okulla, Rhinoceros, tasarımlarınızı hızlı bir şekilde geliştirmenize ve ürün araştırma, geliştirme, pazarlama ve üretim veya inşaat sürecindeki herkese doğru bir şekilde iletişim kurmasını sağlar.
Ücretsiz bir Değerlendirme sürümü www.rhino3d.com/eval.htm adresinden indirilebilir.
Rhino’da VisualARQ:
VisualARQ, Rhino 5’e (32 ve 64 bit) tamamen entegredir.
Aynı iş akışını kullanır ve 2D ve 3D nesnelerle çalışmak için tüm Rhino araçları ve komutları VisualARQ nesneleriyle birleştirilebilir.
Eğri oluşturma ve 2D çizim Araçları:
Nokta, Çizgi, Eğri, Polyline, Daire, Elips, Kemer, Dikdörtgen, Poligon, vb.
Fileto, Symetry, Ofset, Eğri, Uzat, Eğri, Yeniden Oluşturuldu, Hatch, Boyut, Çizgi Çeşitleri, Metin vb.
Yüzey ve Katıların Oluşumu:
Noktalardan yüzeyler, Eğrilerden Yüzeyler, Loft, Yama, Dikdörtgen Düzlem, 1 ve 2 raylar, Ekstrüzyon vb.
Kutu, Silindir, Küre, Elipsoid, Koni, Piramit, Tüp, Torus, vb.
2B ve 3B Araçlar ve Nesne dönüşümü:
Eğriler, Yüzeyler, Katılar, Ağlar, Katıl, Patlat, Döşeme, Bölme, Grup, Kontrol noktaları, Metin, Blok oluşturma, vb.
Taşı, Kopyala, Döndür, Ölçekle, Aynala, Hizala, Dizgi, vb.
Görselleştirme modları